AVG-implementatie op maat

U wilt zo weinig mogelijk tijd besteden aan het implementeren van de AVG in uw organisatie? Dat begrijpen we. Wel wilt u met uw organisatie zo goed mogelijk nieuwe klanten kunnen blijven winnen en behouden, ook met de AVG. Dat is ook het uitgangspunt. Wij helpen uw organisatie graag met een praktische aanpak waarin wij uw organisatie zoveel mogelijk ontzorgen. Belangrijke aspecten bij onze aanpak zijn:

Stapsgewijze AVG-implementatie en roadmap

De AVG niet beschrijft hoe organisaties hieraan moeten voldoen. Zij beschrijft alleen aan welke eisen voldaan moet worden. Daarom zullen veel organisatie voor hun eerste AVG-implementatie kiezen voor ‘grote stappen, snel thuis’. Met deze aanpak kunnen organisaties snel voldoen aan de AVG.

De ‘grote stappen, snel thuis’ aanpak betekent mogelijk wel minder grip op hoe voldaan wordt aan de AVG, meer risico’s en meer werk bij afhandelingen in de bedrijfsvoering. Organisaties kunnen ervoor kiezen om in een vervolg slag een verdere uitwerking van de AVG door te voeren om deze zaken te verbeteren. Ook zullen er nieuwe ontwikkelingen in bijvoorbeeld de ePrivacy zijn die aangepakt moeten worden. Bovendien eist de AVG regelmatige evaluaties op het voldoen aan deze wet en waar nodig doorvoeren van verbeteringen.

UPactions helpt daarom graag haar klanten om in stappen de AVG-implementaties verder te implementeren. Natuurlijk nemen we daarbij advisering vanuit relevante ontwikkelingen in wetten en regelgeving mee. Met het samen opstellen van een roadmap heeft een organisatie het stuur zelf in handen.

Wilt u hulp bij uw AVG-activiteiten?

Wilt uw organisatie ontzorgd worden op het gebied van de AVG? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag hoe wij u hiermee kunnen helpen.